Opoja.net

Cilat janë kërkesat e banorëve të Dragashit për kryetarin që do të zgjidhet!

CILAT JANË KËRKESAT E BANORËVE TË DRAGASHIT PËR KRYETARIN QË DO ZGJIDHET NË ZGJEDHJET E SIVJETME LOKALE?

Banorët e komunës së Dragashit, në prag të mbajtjes së zgjedhjeve lokale kanë kërkesa të ndryshme nga kryetari që do merr besimin e qytetarëve të komunës. Kërkesat kryesisht kanë të bëjnë me zgjidhjen e problemeve të furnizimit me ujë, rregullimit të infrastrukturës rrugore dhe mbështetjes më të madhe për sektorin e bujqësisë.

130

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Ndryshe, kandidatët për kryetar të komunës së Dragashit janë: kryetari aktual i nominuar edhe për një mandat nga PDK, Shaban Shabani, i cili për rivalë do ketë nga LDK, Behxhet Xheladinin, nga LVV, Kaltrina Salihun, nga AAK, Agron Gashin dhe nga PBK, Xhevxhet Tahirin. /Tv Prizreni/

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto