Opoja.net

Dalin negative 4 mostra të dyshuara me Covid-19 në Dragash

Opoja
Dalin negative 4 mostra të dyshuara me Covid-19 në Dragash

Të nderuar qytetarë të Dragashit,

Po ju përcjellim lajmin e mirë të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) për komunën e Dragashit me ç’rast nga 4 mostra 3 prej të cilave nga fshati Pllavë dhe 1 nga fshati Restelicë të cilët janë testuar për COVID – 19 të gjithë kanë rezultuar negativ në testin e bërë, pra të gjithë janë shëndoshë e mirë.

Ky është një lajm i mirë për qytetarët e Dragashit, mirëpo edhe tutje apelojmë te qytetarët që t’i përmbahen udhëzimeve të institucioneve lokale dhe qendrore sa i përket masave për mbrojtjen dhe parandalimin e COVID – 19.

Të prekurve ju urojmë shërim të shpejtë dhe se presim lajme të mira edhe për ta, pasiqë bashkërisht do ta mundim këtë sëmundje!

Qëndroni në shtëpitë tuaja, mbani distancë dhe mbajeni ambientin përreth të pastërt!

Loading...

Mos i humb

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Opoja.net

Ujërat e zeza vërshojnë fshatin Kapre – Banorët kërkojnë zgjidhje!

Opoja.net

Kërkohet i riu nga Dibra – Dyshohet se është parë në Dragash!

Opoja.net

Komunat do të dalin të dëmtuara nga pandemia

Opoja.net

Persona të paidentifikuar sulmojnë fizikisht imamin e xhamisë në Buzez të Dragashit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net