Opoja.net

DEFINICIONI I KOHËS

Islame

E ngadalshme, kur pret.E shpejtë, kur frikësohesh.

E gjatë, kur je i pikëlluar. E shkurtër, kur gëzohesh.

Nuk mbaron, kur ke dhimbje. Nuk e ndien atë, kur je i lumtur.

Vrasëse, kur je në gjendje vetmie. Ndalet, kur dashuron.

“Kohën” nuk e përcaktojnë akrepat e orës, po ajo ndryshon sipas të rrahurave të zemrës sate dhe gjendjes shpirtërore.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Mos i humb

Nëse njerëzit e mirë nuk bëjnë asgjë, e keqja me siguri do të fitojë

Kushtrim Guraj

Anatomia e brengës

Kushtrim Guraj

Për një vatër familjare të gëzuar

Kushtrim Guraj

Llogaria e namazit

Opoja.net

“Bëni kujdes! Zemrat qetësohen dhe kënaqen vetëm duke përmendur Allahun”

Kushtrim Guraj

Sensi i Jetës

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net