Opoja.net

Dega e PDK-së në Dragash mban mbledhjen e rregullt të kryesisë

Opoja
Dega e PDK-së në Dragash mban mbledhjen e rregullt të kryesisë

Dega e Partisë Demokratike të Kosovës në Dragash sot ka njoftuar se ka mbajtur mbledhjen e rregullt të kryesisë së degës. Aty është diskutuar, sipas njoftimit të faqes së PDK-së, dega në Dragash, për gjendjen në nivel të degës, si dhe për proceset politike në nivel qendror, nëpër të cilat po kalon kjo parti.

Ju kujtojmë se në zgjedhjet e fundit të brendshme të PDK-së së Dragashit, në krye të degës është zgjedhur Vehbi Nazifi.

Në mbledhjen e sotme të kryesisë së degës së PDK-së në Dragash ka qenë i pranishëm edhe kryetari aktual i komunës së Dragashit, Shaban Shabani, në cilësinë e pjesëtarit të strukturave të kësaj dege.

Ky është njoftimi i plotë nga faqja e PDK-së në Dragash:

“Sot është mbajtur mbledhja e rregullt e kryesisë, ku Kryetari z.Vehbi Nazifi njoftoi për gjendjen aktuale në nivel te degë si dhe procestet politike në nivel qendror në të cilen po kalon Partia Demokratike.”

UNICEF dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ndihmojnë shkollat e komunës së Dragashit me mjete higjienike

Opoja.net

1,643 persona të pagjetur në Kosovë, 2 janë nga Dragashi

Opoja.net

“Jeta në Kosovë” ndan mirënjohje për kryetarin Shabani

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net