Opoja.net

Deponia e mbeturinave në Komunën e Dragashit është jashtë kontrollit

Opoja
Deponia e mbeturinave në Komunën e Dragashit është jashtë kontrollit

Kjo është pamja e deponisë së mbeturinave në Komunën e Dragashit e dërguar nga një lexues i Dragash Press, e cila ka dalur jashtë kontrollit dhe nuk i plotëson standardet mjedisore.

Mbeturinat janë të pa klasifikuara dhe të shpërndara në tërë hapësirën e deponisë, pa mbules dheu dhe gjeomembranë.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Kjo gjendje paraqet rrezik potencial për shëndetin publik dhe ambiental dhe është momenti i fundit për të vepruar organet kompetente, qendrore dhe lokale, derisa nuk është bërë vonë. /Dragash Press/

Një i infektuar sot me Covid-19 nga Dragashi

Opoja.net

Tri klasë model për parafillorët në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net