Opoja.net

DIJE SE…!

Islame

Allahu nuk të bëri të mërzitesh, përveçse për t’u gëzuar.

Nuk mori nga ti, vetëm se për të të dhënë.

Nuk të bëri të qash, vetëm se për të të qeshur.

Nuk të privoi nga diçka, vetëm se për të të ngritur.

Nuk të sprovoi vetëm se nga ajo se… Ai të do.

Allahu na bëftë ty dhe mua, nga ata për të cilët thërritet në qiell… Unë e dua filanin dhe ju duajeni atë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Ta bësh shpirtin fole mëshire

Opoja.net

Dëshpërimi dhe humbja e shpresës në mëshirën e Allahut, është mëkat më i madh…

Opoja.net

Kjo është çështje feje, jo lojë dhe argëtim!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net