Opoja.net

Ditë tregu në Bresanë, shitësit i ekspozojnë prodhimin e tyre në rrugë

E shtuan është ditë tregu në Bresanë, mirpo gjatë kësaj dite rruga afër tregut po bllokohet, shitësit po i ekspozojnë mallrat e tyre në rrugë, dhe bëhët pëngesë serioze për qarkullimin normal të automjetëve dhe njërzeve.

Tregu është zhvilluar më herët para dhe pas vetshërbimit ku ka mjaftë hapsirë dhe kushte për tu zhvilluar tregu, kurse kohët e fundit shitësit e kanë bartur në rrugë pa ndonjë vendim, trasmeton Opoja.net

140
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Autoritetët lokale nuk ndërmarrin kurrfare masash për ta ndërprere këtë dukuri me pasoja për komunitetin!

Urimi i drejtorit të DKA-së në Dragash për fillimin e vitit të ri shkollor

Opoja.net

Sot filloi viti i ri shkollor

Opoja.net

Shabani: Gjatë këtij mandati në Dragash, kemi përmbushur zotimet ndaj qytetarëve

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto