Opoja.net

Dje, pas një sëmundjeje ka ndërruar jetë, Nexhati Shaipi

Opoja
Dje, pas një sëmundjeje ka ndërruar jetë, Nexhati Shaipi

Dje, pas një sëmundjeje ka ndërruar jetë:

Nexhati (Yzer) Shaipi – “Daja Qerë”
(1967-2019)

Varrimi bëhet sot: 21.09.2019, në fshatin e tij të lindjes – Bresanë. Namazi i xhenazes i falet te xhamia e vjetër pas namazit të drekës.

– Rahmetliu në fjalë, i njohur me nofkën “Daja Qerë”, ishte aktivist i të rinjve gjatë viteve të 1990 – ta. Ndërsa që nga paslufta punoi në DKA të Dragashit –

Allahu xh.sh. e mëshiroftë dhe e shpërbleftë me xhenetin Firdeus.

Autori i shkrimit imami i xhamisë “muderris Rexhep Ismaili”, Kasam Muhameti. /Opoja.net/

Aksident me të lënduar në Dragash

Opoja.net

Me një super-organizim të apasionuarit e veturave festojnë “28 Nëntorin”, në Dragash

Opoja.net

Covid-19: Sot një rast në Plavë dhe një në Dragash

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net