Opoja.net

DOBITË E LUTJES

Lutja është sebep për largimin e zemërimit të Allahut.

Lutja është sebep për zemërgjerësi.

127
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Lutja është shkak për zbritjen e mëshirës së Allahut dhe largimin e fatkeqësive.

Lutja është sebep për largimin e brengave.

Lutja është sebep për lehtësimin e çështjeve.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Fëmijët tanë dhe namazi

Opoja.net

Kur përmallohet burri për gruan e tij !

Opoja.net

Cfarë do të thotë Argetimi? Si mund te argetohemi hallall?

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto