Opoja.net

Dragashi me rrethinë dhe HC Dikanca sot pa rrymë

Gjatë ditës së sotme prej orës 12:00 deri në orën 14:00 pa furnizim me energji elektrike do të mbetet pjesa më e madhe e Dragashit me rrethinë dhe HC Dikanca.

Shkaku i defekteve në stabilimente të operatorit të transmisionit KOSTT, sot prej orës 12:00 deri në orën 14:00 pa furnizim me energji elektrike do të mbetet pjesa më e madhe e qytetit të Prizrenit, Zhurit, Dragashit me rrethinë dhe HC Dikanca, njoftoi KEDS.

“Për shkak të defektit në stabilimentet e NS 110 / 35 / 10kV Prizreni 1, të operatorit të transmisionit KOSTT, do të bëhet shkyçja e transformatorëve T1 dhe T2.

Punimet për rregullimin e këtij defekti do të realizohen nga ora 12:00 – 14:00.

Gjatë kësaj kohe sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet pjesa më e madhe e qytetit të Prizrenit, Zhurit, Dragashit me rrethinë dhe HC Dikanca. Më saktësisht, të gjithë konsumatorët që furnizohen nga NS 35/10kV Prizreni III, NS 35/10kV Prizreni IV, NS 35/10kV Zhuri , NS 35/10kV Dragashi dhe NS 35/10kV Dikanca”, thuhet në komunikatën e KEDS-it. (Opoja.net)

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Send this to a friend