Opoja.net

Drejtori i Arsimit në Dragash është i kënaqur me punën që po bëhet për organizimin e mësimit në distancë

Opoja
Drejtori i Arsimit në Dragash është i kënaqur me punën që po bëhet për organizimin e mësimit në distancë

Në vazhdën e aktiviteteve dhe planit dinamik të punës drejtori i arsimit sot ishte për vizitë në shkollat: SHFMU “28 Nëntori”- Bresanë , SHFMU “Ilmi Bahtijari” – Blaç , SHFMU “Samidin Emini” – Kuk, SHFMU- “Sezai Surroi” – Bellobrad dhe SHFMU “Ulina”- Kosavë.

Me drejtorët e këtyre shkollave bashkëbiseduan rreth gjendjes së krijuar nga Pandemia Covid-19 dhe zhvillimin e mësimit në distancë.

Drejtorët e shkollave e informuan për masat dhe aktivitetet që i kanë marrë për pastrimin e mjediseve të shkollës dhe për ecurinë e punës së mësimit në distancë.

Drejtori i Arsimit në Dragash tha se në bazë të informatave dhe raporteve javore të drejtorëve të shkollava ishte i kënaqur me punën që po bëhet për organizimin e mësimit në distancë dhe shprehi falënderimin për të gjithë akterët duke filluar nga këshillat drejtues të shkollave, aktivat profesionale, mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit si akterë të rëndësishëm që po kontribuojnë në këtë aspekt. /Opoja.net/

Image may contain: 2 people, suit and indoor

Image may contain: 2 people, indoor

Image may contain: one or more people and people standing

Image may contain: 1 person, table and indoor

Loading...

Mos i humb

Vdekje e dyshimtë në Zliptok të Dragashit

Opoja.net

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Opoja.net

Ujërat e zeza vërshojnë fshatin Kapre – Banorët kërkojnë zgjidhje!

Opoja.net

Kërkohet i riu nga Dibra – Dyshohet se është parë në Dragash!

Opoja.net

Komunat do të dalin të dëmtuara nga pandemia

Opoja.net

Persona të paidentifikuar sulmojnë fizikisht imamin e xhamisë në Buzez të Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net