Opoja.net

Drejtori i Arsimit në Dragash Vloran Cenaj ka pritur sot në takim Igballe Potera – kryetare e Olimpiadës Speciale të Kosovës

Opoja

Drejtori Cenaj dhe kryetarja Ikballe Potera u dakorduan që në komunën e Dragashit të fillojnë aktivitetet sportive për fëmijët me nevoja ndryshe.

Përfshirja e plotë e këtyre fëmijëve në të gjitha sferat e jetës është synimi jonë, këta fëmijë duhet të shkojnë në shkollë, të jenë të lumtur dhe të bëhen kontribues aktiv si qytetar të Dragashit dhe ta përfaqësojnë Dragashin në Olimpiada Ndërkombëtare tha drejtori Cenaj.

Në këtë takim u diskutua mbi metodat e punës, guidat e Futbollit dhe Basketbollit, kartat e fitnesit e guidën mbi dëmtimet sportive si dhe zhvillimin e projektit në shkollat e komunës së Dragashit.
Ky bashkëpunim do të rezultojë me integrimin e fëmijëve dhe të rinjve me aftësi të kufizuara intelektuale në sport dhe ky projekt do të mbështetet nga UNICEF.

Loading...

Mos i humb

Qeveria nuk duhet të flejë, t’i eliminojë taksat për lëndën e parë

Opoja.net

Tre të arrestuar në Komunën e Dragashit për mosrespektim të dispozitave shëndetësorë gjatë pandemisë

Opoja.net

“Jetimat e Ballkanit” ndihmon me pako ushqimore dhe higjienike 70 familje në nevojë në Dragash

Opoja.net

Përkujtohet beteja e Kosharës nga luftetari Opojar

Opoja.net

Nuk respektuan orën policore, shoqërohen në Polici disa persona nga Breznja, Brodosana, Nasheci

Opoja.net

Pas një aksioni të inspektoratit, nga e shtuna në Dragash gjatë orës policore mbyllen edhe marketet

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net