Opoja.net

Edhe nje ilahi nga Flamur Kasami ! “bushra lena”

Islame Opoja

Flamur Kasami & Abedin Uruqi – Ilahi 

Edhe nje her del nje ze i bukur nga opoja kendim i mrekullushem i një Ilahi arabisht “bushra lena” Kenduar nga Flamur Kasami & Abedin Uruqi ndegjim te kendshem.

 

 

 

Babai im i ka humbur gati gjysmën e aftësisë së dëgjimit dhe shikimit

Linda Guraj

Ajo që nëna juaj nuk do t’ua thotë!

Linda Guraj

Ti e ke mundësinë për ta respektuar nënën tënde

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net