Opoja.net

EDHE NJË OPOJAN DOKTOR I SHKENCAVE!

Personazhe

Bashkëvendësi Mërgim Mestani sot (29.10.2018) në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë të Universitetit “Hasan Prishtina”, përpara anëtarëve të komisionit: prof.ass.dr. Xhavit Ramadani (kryetar), prof. dr. Gjyle Mulliqi – Osmani (anëtare), dhe prof. dr. Kristaq Sini – Musliu (anëtar), mbrojti me sukses të lartë punimin e doktoratës me titull “KARAKTERIZIMI I PRODHIMEVE TRADICIONALE TË QUMËSHTIT NË KOSOVË, ME FOKUS TË VEÇANTË TE DJATHI I SHARRIT”.
Mentore e kandidatit në punimin e doktoratës ishte prof.dr. Tahire Maloku-Gjergji.

Postimi i Mërgim Mestani:
PhD done!
Sot me date 29.10.2018 mbrojta temen e doktoratures me teme: Karakterizimi i prodhimeve tradicionale te qumeshtit ne Kosove, me fokus te vecante te djathi i Sharrit. Faleminderit ZOT per kete dite!
Pavaresisht punes se panderprere dhe sakrificave per arritje deri ne kete dite, sot deshiroj te shpreh falenderime per te gjithe personat qe kane kontribuar ne kete rrugetim timin duke filluar nga familja ime, profesoret e nderuar vendore dhe nderkombetare, drejtorin, nxenesit dhe stafin e shkolles ku une punoj dhe te gjithe shoqerine time. Faleminderit shume per perkrahjen profesor i nderuar z. Ibrahim Mehmeti profesoreshe znj. Tahire Maloku Gjergji, profesor z. Hajrip Mehmeti, profesor z. Xhavit Ramadani, profesor z. Kristaq Sini, profesoresh znj. Gjyle Mulliqi-Osmani, profesor dhe axha im Nuridin Mestani. Ju jam mirenjohes pafundesisht!

Mos i humb

Innovation: Burim Piraj (video)

Opoja.net

Shuhet Dr. Hidajet Lutfiu, njëri nga pionierët e Kirurgjisë Prizrenase

Opoja.net

Ramazan Fetahu sjellë botimin e radhës “Filozofia morale e Farabiut”

Opoja.net

Edhe një Opojan Doktor i Shkencave Besim Myrtezani

Opoja.net

Inxhinier i pylltarisë Naim Ramadani

Opoja.net

Emra Opojanesh që nuk harrohen, Ymrije Beqaj

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net