Opoja.net

Edhe sivjet vizita studimore për kuvendarët lokalë në Dragash, pritet të shpenzohen afër 10 mijë euro

Edhe sivjet vizita studimore për kuvendarët lokalë në Dragash, pritet të shpenzohen afër 10 mijë euro

Më datën 9 të këtij muaji autoriteti kontraktues Kuvendi i Komunës – Dragash e ka përgatitur njoftimin për kontratë për vizitë studimore të ”delegatëve dhe stafit të Kuvendit Komunal – Dragashit ne vendet kufizuese me Kosovën (Shqipëri e Maqedoni e Veriut)”.

Megjithatë, për arsye që ende nuk i dimë, Komuna e Dragashit ka vendosur që ta publikojë njoftimin për kontratë në faqen e saj zyrtare pikërisht një javë më vonë, atëherë kur në njoftim përcaktohet edhe afati i fundit për dorëzimin e tenderëve nga operatorët ekonomikë.

Vlera e parashikuar e kësaj kontrate për vizitë studimore në Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut arrin shumën 9,900.00 euro. Ndër të tjera, Komuna kërkon nga operatorët ekonomikë që të kenë “autobusë komod me klimatizim dhe paisje te tjera per udhtime ne vija te gjata.”/Opoja.net/

Në Kukajan automjeti godet biçiklistin dhe ikën!

Opoja.net

Komuna e Dragashit deklarohet për vdekjen e 4-vjeçares

Opoja.net

Mbytet 4-vjeçari në Dragash, ra në lumë derisa po luante me shokët

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net