Opoja.net

Edhe zëvendësministri Selim Kryeziu pjesë e takimit të dy qeverive në Tiranë

Edhe zëvendësministri Selim Kryeziu pjesë e takimit të dy qeverive në Tiranë

Në takimin e përbashkët ndermjet dy qeverive asaj të Kosovës dhe asaj të Shqipërisë po marrin pjesë edhe disa zëvendësministra të qeverisë Hoti.

Njeri nder ta në këtë takim është edhe zëvendësministri Selim Kryeziu njeherit edhe kryetar i degës së LDK-së në Dragash.

Vlenë të theksojmë se për herë të parë një lider nga komuna e Dragashit po merr pjesë në takimin e përbashkët ndermjet dy qeverive asaj të Kosovës dhe asaj të Shqipërisë.

Klubi i shahut “Sharri” do të merr pjesë në ligën e dytë të Federates së Shahut në Kosovë

Opoja.net

Biografia e Heroit të Kosovës Ilmi Bahtjari-Oçalani

Opoja.net

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net