Eko Sharri përveç se bën shitjen e mishit të zogut-pulës kujdeset edhe për shëndetin e konsumatorëve të tij

Opoja
Eko Sharri përveç se bën shitjen e mishit të zogut-pulës kujdeset edhe për shëndetin e konsumatorëve të tij

Çka përfitoni nëse konsumoni mish pule- zogu?

Mishi i pulës-zogut është i njohur si njëri ndër mishërat më të shijshëm, është ushqyes dhe i shëndetshëm, veçanërisht nëse është i freskët dhe nuk ka qëndruar gjatë në ngrirje.

Është i përshtatshëm për të gjitha grupmoshat dhe përfitimet e konsumit të tij janë të shumta.

Përdorimi i këtij lloji të mishit është shumë i gjerë, ai përdoret në ushqimet e përditshme, por është shumë efektiv edhe në mbajtjen e dietës, në rritjen e imunitetit për shkak të  vlerave ushqyese që përmban.

Prandaj, konsumoni mish zogu nga firma Eko Sharri, një fermë e specializuar për rritjen e zogëzave të mishit, e cila ju garanton cilësi dhe kualitet të lartë.

Zgjedhje e duhur për shëndetin tuaj dhe të familjes suaj! Opoja.net

DKA në Dragash pas intervistës me gojë shpall rezultatet për mësues klasor me kohë të caktuar në SH.F.M.U “Sezai Surroi”-Zym

Fisnik Guri

Veseli në Bresanë të Dragashit, zbulon pllakën me emrat e luftëtarëve të UÇK-së

Opoja.net

Takim i radhës i ish-ushtarëve të UÇK-së nga Bresana

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net