Opoja.net

Emin Kolloni, politikani i vitit në Opojë

Portali i mirënjohur “Opoja.net” në një ceremoni rasti të organizuar në ambientet e hotelit “Meka” në Dragash, ka bërë ndarjen e certifikatave për më të mirët në Opojë për vitin 2015.

Në kategorinë “Politikani më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015” më i votuari doli Emin Kolloni (PDK) me 2505 vota (7.3%) i ndjekur nga Shaban Shabani (PDK) me 2418 vota (7.1%);

89
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Shënime biografike për Emin Kolloni:

Edukimi: Fakulteti JuridikTrajnimet: GTZGjuhët e huaja: Serbo-Kroate

Storie e suksesit : Merrja me politikë, dhe zgjërim i fermës

AKTIVITETI I TIJ
Aktiviteti kryesor:Blegtori:
500 Dele – Rendiment 180 lit/ditëPërvoja prefesionale: Njëzet vite

© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net

Aksident trafiku në Dragash, 6 të lënduar

Opoja.net

Nga sot, Kosova dhe Shqipëria me pikë të re kufitare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto