Opoja.net

Festa e ditës së flamurit në Dragash

Opoja
Festa e ditës së flamurit në Dragash
Për nder të Ditës së Flamurit-28 Nëntorit u mbajtën homazhe në Shtatoren e Adem Jasharit, në Varrezat e Dëshmorëve në Dragash, si dhe në fshatin Buçe , ku u vendosën kurora e lule.
Vlen të theksojmë se këtë vit janë anuluar Akademia Solemne si dhe Turneu i Futbollit me Shkolla të Futbollit, për shkak të masave të ndërmarra kundrejt pandemisë së koronavirusit.

Kompania “Meka Halal Food” ekzekuton rrogën e 14-të për punëtorët

Opoja.net

Shkeljet në tenderin e Komunës së Dragashit për ambulancë

Opoja.net

Ish Kampioni botës , Enver Idrizi nga Amerika ia bëson shëndetin Dr.Hatim Baxhakut kirurgut Opojarë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net