Opoja.net

Fillon ndryshimi i premtuar i qytezës së Dragashit!

Opoja
Fillon ndryshimi i premtuar i qytezës së Dragashit!

Sapo kanë filluar sot punimet në renovimin e trotuareve të rrugës kryesore në Dragash, e që do të pasojnë me rikonstruksionin e sheshit kryesor të kësaj qyteze, e cila njihet si vendbanimi ku shumë pak janë vërejtur ndryshime.

Sabahat Hasani, zyrtar i lartë për Ndërtimtari pranë Drejtorisë Komunale të Urbanizmit dhe Kadastrës në Dragash, i cili e përcolli nga afër këtë fillim të punimeve, tha për redaksinë tonë se “me këtë ndërhyrje, qyteza do të ndryshojë pamjen rrënjësisht”.

Në një prononcim të mëhershëm, kryetari i Komunës, Shaban Shabani, pati njoftuar se ky projekti i hartuar dhe i mbështetur drejtpërdrejt nga MMPH-ja, do ta bëjë qytezën më funksionale për qarkullim, si dhe në aspektin estetik do ta zbukurojë dukshëm qytezën tonë. “Në dy vitet e ardhshme, Dragashi do të duket krejtësisht ndryshe”, pati thënë Shabani, duke u zotuar se nuk do të ndalet me kaq. “Varësisht nga mundësitë buxhetore, intervenimet tjera në infrastrukturën e Dragashit do të vazhdojnë”, ka premtuar Shabani.

Loading...

Mos i humb

Drejtori i Arsimit në Dragash Vloran Cenaj ka pritur sot në takim Igballe Potera – kryetare e Olimpiadës Speciale të Kosovës

Opoja.net

Kryetari Shabani, priti në takim z. Serdar Özaydın nga ambasada e Turqisë në Kosovë

Opoja.net

Kur do të ndërpritet mësimi paralel në shkollat e Gorës së Sharrit?

Opoja.net

Dhjetëra familje në Dragash janë mbështetur me pako ushqimore nga “Shoqëria e Bashkuar”

Opoja.net

Kampioni i tenderëve: Ish-kandidati i PDK-së fiton 21 tenderë në Dragash

Opoja.net

Aktivitetet për nder të 12 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17 Shkurtit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net