Fondi për Zhvillim Lokal dhe projekti InTerDev 2, nënshkruan kontrata të granteve për 3 fermerë përfitues

Lajme Opoja
Fondi për Zhvillim Lokal dhe projekti InTerDev 2, nënshkruan kontrata të granteve për 3 fermerë përfitues

Fondi për Zhvillim Lokal dhe projekti InTerDev 2, financuar nga Agjensioni Austriak për Zhvillim dhe realizuar në partneritet me Komunën e Dragashit, sot ka organizuar nënshkrimin e kontratave të granteve për 3 fermerë përfitues nga skema e granteve, gjegjësisht thirrja e dytë për aplikim. 3 përfituesit, prej tyre 2 gra, nga sektori i shpeztarisë dhe frutave malore, me grantet e pranuara do të kenë mundësi të përmirësojnë kushtet e prodhimit dhe të zgjerojnë veprimtaritë e tyre me përfshirjen edhe të punëtorëve shtesë.

Meqenëse nevojat për mbështetje në këtë sektor janë të mëdha, partnerët e përfshirë në realizmin e kësaj skeme shpresojnë për rritjen e numrit të përfituesve në thirrjet e radhës.

Image may contain: 8 people, people smiling, people standing and indoor

 

100 bursa për studentë nga Komuna e Dragashit që studiojnë në universitetet publike të Kosovës

Fisnik Guri

DKA në Dragash pas intervistës me gojë shpall rezultatet për mësues klasor me kohë të caktuar në SH.F.M.U “Sezai Surroi”-Zym

Fisnik Guri

Veseli në Bresanë të Dragashit, zbulon pllakën me emrat e luftëtarëve të UÇK-së

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net