Opoja.net

FSK-ja, realizoi trajnimin për siguri në raste emergjencash për personelin mjekësor të Dragashit

FSK-ja, realizoi trajnimin për siguri në raste emergjencash për personelin mjekësor të Dragashit

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, (PK) Elementin Mbështetës Civil Ushtarak (EMCU) të Ambasadës amerikane kanë realizuar “Trajnimin për siguri në raste të emergjencave“ për personelin mjekësor të QKMF, në Komunën e Dragashit.

Ky trajnim është organizuar në vazhdën e bashkëpunimit dhe mbështetjes së FSK-së për institucionet e Republikës së Kosovës.

Trajnimi është planifikuar dhe koordinuar nga Kompania për Operacione Civile (KOC) e FSK-së dhe EMCU (Elementi Mbështetës Civil Ushtarak) i Ambasadës Amerikane, ndërsa instruktorët janë pjesëtarë të Regjimentit të Mbrojtjes Civile (RMC) të Garda Kombëtare të FSK-së dhe të Policisë së Kosovës (Stacioni Policor në Dragash).

FSK-ja është e gatshme dhe ka si synim mbështetjen e të gjitha institucioneve me qëllim të ngritjes së kapaciteteve të përgjithshme mjekësore.

Detaje pas plagosjes së dy qytetarëve nga një polic në Dragash

Opoja.net

Një polic në Dragash plagos dy qytetarë

Opoja.net

Shtyhet për në fund të marsit gjykimi ndaj të akuzuarit për sulm në një kafiteri në Bellobrad të Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net