Opoja.net

Fuqizimi i të rinjve në parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm

Shoqata

Përfituesi i Programit E4E “Avoko” në Dragash organizon ligjeraten dy ditore për diskutimin e draftit te Planit të Veprimit Rinor, i cili ka për qëllim përgatitjen e rekomandimeve për zbatimin e Strategjisë dhe Planit të Veprimit për Parandalimin e Ekstremizmit të Dhunshëm për komunën e Dragashit.
Ky aktivitet implementohet nga Qendra Rinore “Avoko” në Gragash përmes Programit Angazhimi për Barazi – E4E, i financuar nga Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar – USAID dhe implementuar nga Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve për Avokim – ATRC. Ne takim ishin te pranishem edhe nenkryetari i komunes se Dragashit Z.Selami Saiti si dhe Drejtori i qendres per pune sociale Z.Ibrahim Gashi.

Mos i humb

“Vepro Mençur” projekti më i ri i implementuar nga OJQ Avoko

Kushtrim Guraj

Ganimete Musliu sot qëndroi në Qendrën Rinore “Avoko” në Dragash

Opoja.net

Publikohen rezultatet e përformancës së delegateve të kuvendit komunal të Dragashit

Opoja.net

Publikohen të gjeturat në gjykata nga Organizata Cidd

Opoja.net

“Të rinjtë kundër pabarazive”

Opoja.net

Kujdesi për shpezët nuk do shumë mundë (Foto)

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net