Opoja.net

Shoqëria e Bashkuar në Prizren sot shpërndahu ushqim dhe 150 bursa për fëmijët jetim!

Shoqata
Shoqëria e Bashkuar në Prizren sot shpërndahu ushqim dhe 150 bursa për fëmijët jetim!

Falënderojm Zotin pastaj dorëdhënsat ku sot u shpërndan 365+5 pako për familjet skamnore dhe 150 bursa për fëmijët jetim! Me emrin e Allahut do bëjm disa shpërndarje edhe në Drenas per familjet me nevoj do shpërndajm 70 pako ndërsa 40 bursa për fëmijët jetim .

Gëzo jetimin, gëzo të varfën fito Xhenetin! Stafi jon – Shoqërija e Bashkuar “Prizreni” ndihemi akoma më të lumtur kur e shohim fytyrën e jetimit të buzëqeshur, dhe kur e mbushim barkun e skamnorit me ushqim flejm të qetë! Allahu e shpërbleft donatorin dhe dorëdhënsat!

Loading...

Mos i humb

Peer Educators Network trajnoi vullnetarët e OJQ Avoko në Dragash

Opoja.net

Shoqëria e Bashkuar Prizreni’ mbledhë 58 mijë euro për shërimin e Nerxhivan Berishës

Opoja.net

Fuqizimi i të rinjve në parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm

Kushtrim Guraj

“Vepro Mençur” projekti më i ri i implementuar nga OJQ Avoko

Kushtrim Guraj

Ganimete Musliu sot qëndroi në Qendrën Rinore “Avoko” në Dragash

Opoja.net

Publikohen rezultatet e përformancës së delegateve të kuvendit komunal të Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net