Opoja.net

Shoqëria e Bashkuar Prizreni’ mbledhë 58 mijë euro për shërimin e Nerxhivan Berishës

Shoqata
Shoqëria e Bashkuar Prizreni’ mbledhë 58 mijë euro për shërimin e Nerxhivan Berishës

Shoqata e Bashkuar ”Prizreni” ka mbledhur 58 mijë euro për shërimin e Nerxhivan Berishës, e cila ishte e sëmurë dhe kishte nevojë për ndihmë.

Këtë e kanë bërë publike vetë shoqata në Facebook.

Loading...

Mos i humb

Peer Educators Network trajnoi vullnetarët e OJQ Avoko në Dragash

Opoja.net

Shoqëria e Bashkuar në Prizren sot shpërndahu ushqim dhe 150 bursa për fëmijët jetim!

Opoja.net

Fuqizimi i të rinjve në parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm

Kushtrim Guraj

“Vepro Mençur” projekti më i ri i implementuar nga OJQ Avoko

Kushtrim Guraj

Ganimete Musliu sot qëndroi në Qendrën Rinore “Avoko” në Dragash

Opoja.net

Publikohen rezultatet e përformancës së delegateve të kuvendit komunal të Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net