Genti 6 vjeqar talenti për vozitje nga Kosava e Opojës

Kushtrim Guraj Kushtrim Guraj Talentet

Genti Guraj është vetëm 6 vjeqar dhe ka shumë talent në vozitje, Genti është nga fshati Kosavë i Opojës.

Në videon e më poshtme mund të shikoni Gentin duke e vozitur Traktorin.

© Opoja.net

https://www.youtube.com/watch?v=YrHcjA2E1Zc&feature=youtu.be

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-