Opoja.net

Gjykata e tenderëve çon në rivlerësim tenderin e projektit të ujësjellësit në Dragash

Aktuale Opoja
Gjykata e tenderëve çon në rivlerësim tenderin e projektit të ujësjellësit në Dragash

Organi Shqyrtues i Prokurimit ka urdhëruar Komunën e Dragashit që ta kthejë sërish në rivlerësim tenderin për vazhdimin e punimeve në ndërtimin e ujësjellësit në këtë qytezë.

OSHP-ja ka marrë vendimin që të anulohet dhënia e kësaj kontrate për shkak të shkeljeve të dispozitave të Ligjit për prokurimin publik (LPP).

OSHP-ja për këtë lëndë ka autorizuar ekspertin shqyrtues për të analizuar vlefshmërinë e pretendimeve të palës ankuese. Eksperti shqyrtues përmes një raporti ka vlerësuar se Komuna e Dragashit nuk i ka respektuar në tërësi dispozitat e LPP-së dhe ka rekomanduar panelin shqyrtues që ta anulojë vendimin e Komunës së Dragashit për dhënie të kontratës, duke propozuar tutje që ky aktivitet i prokurimit të ri-vlerësohet, ndërsa ankesa të aprovohet si e bazuar.

Tenderi për vazhdimin e punimeve për ndërtimin e ujësjellësit në Dragash qe kthyer në rivlerësim edhe në muajin shtator të këtij viti, ku po ashtu ishte miratuar si e bazuar ankesa e operatorit ekonomik “Puna shpk & K-Ing shpk” .

Loading...

Mos i humb

Mungesa e përzgjedhjes së kompanisë përkatëse ka bërë që akoma mos të dezinfektohet objekti i gjykatës në Dragash

Opoja.net

Imami nga Dragashi jep mesazh me vlerë në këto ditë të vështira për komunën tonë

Opoja.net

Si pasojë e koronavirusit në Komunën e Dragashit ngritën çmimet e disa produkteve bazë

Opoja.net

Shfaqja e pandemisë ka bllokuar një varg projektesh në Dragash

Opoja.net

Mblidhet Shtabi Emergjent në Dragash, vendoset për masa shtesë për infeksionin COVID-19

Opoja.net

Ndryshon moti tërësisht, Dragashi mbulohet nga bora

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net