Opoja.net

Halil Kastrati ndihmon edhe 20 familje në Opojë (Foto)

Halil Kastrati ndihmon edhe 20 familje në Opojë (Foto)

Halil Kastrati me shoqatën e tij nuk e ka ndërmend të ndalë aksionet për të ndihmuar trevën e Opojës.

Përpos shtëpive që po u ndërton 9 familjeve opojare, ai sot ka vazhduar me aksione humanitare, duke ndihmuar familjet nevojtare.

Sipas njoftimit të shoqatës “Jetimët e Ballkanit” familjet janë në kushte ekstreme sociale.

Ndihmat i kanë përfituar 20 familje dhe donatorë janë dy vëllezër nga Prizreni.

Image may contain: house, sky and outdoor

Image may contain: one or more people and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Image may contain: indoor and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net