Opoja.net

Hyrmet Njazi Sylejmani 

I lindur më 1964 në fshatin Bresanë -Më 26 maj të vitit 1999 së bashku me kushërinjtë Rafet e Sami Abdylmexhitin dhe djemtë e tyre Shefikun e Baharin si dhe djalin e Dajes Mirsatin, është vrarë nga forcat serbe në ”Masakrën e Tususit” në Prizren, ku ka jetuar me familje. Para se ta vrasin forcat serbe ia kanë djegur shtëpinë e përbashkët me vëllezërit Selami e Xhemil Sylejmani.

Praparakisht bashkë me Mirsatin, Shefikun e Beharin, janë kapur nga forcat serbe dhe përreth një muaj është detyruar të hapte istikame lufte. Disa ditë pas lirimit është vrarë nga forcat serbe në lagjen e Tususit. Ka qenë baba i dy fëmijëve.

127
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Biografia e Heroit të Kosovës Ilmi Bahtjari-Oçalani

Opoja.net

Ish-i burgosuri politik nga Bresana Dr. Selami Sylejmani

Opoja.net

Profesor Rexhep Kryeziu i nderuar ndër breza nga Brezna e Opojës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto