Inspektimi i punimeve në Fshatin Kuk dhe Fshatin Bresanë

Opoja.net Opoja.net Opoja

Gjatë ditës së sotme, nënkryetari i Komunës së Dragashit, z.Resul Fetahu, së bashku me drejtorin e Financave, z.Qamil Kolloni dhe mbikëqyrësin e punimeve, z.Sabahat Hasani, kanë zhvilluar një vizitë zyrtare në fshatin Kuk dhe fshatin Bresanë.

Qëllimi i kësaj vizite ishte të monitoroheshin punimet e ndryshme infrastrukturore që po zhvillohen në këto fshatra dhe të vlerësohet përparimi i deritanishëm i projekteve. Me këtë rast, u diskutua gjendja aktuale e punimeve, sfidat që hasen dhe hapat e ardhshëm që do të ndërmerren për të siguruar përfundimin e suksesshëm të tyre.

Nënkryetari z.Resul Fetahu shprehu kënaqësinë e tij për punën e bërë deri më tani në këto fshatra dhe vlerësoi përkushtimin e ekipit të Komunës së Dragashit në realizimin e projekteve të ndryshme. Ai theksoi se investimi në infrastrukturë është prioritet për qeverinë lokale dhe se ky investim do të ndikojë në përmirësimin e jetës së banorëve të këtyre fshatrave.

Drejtori i Financave, z.Qamil Kolloni, informoi për burimet financiare të disponueshme për projektet infrastrukturore dhe vlerësoi nevojën për të mbështetur financiarisht zhvillimin e tyre. Ai gjithashtu prezantoi një raport të detajuar mbi shpenzimet e bëra deri më tani dhe planin e buxhetit për projekte të ardhshme.

Mbikëqyrësi i punimeve, z.Sabahat Hasani, paraqiti një analizë të punimeve të kryera deri tani, duke përfshirë progresin e bërë, cështjet teknike që janë hasur dhe masat e ndërmarra për t’u adresuar ato. Ai gjithashtu prezantoi planin e punëve të ardhshme dhe siguroi se do të ketë një monitorim të vazhdueshëm të zhvillimeve në këto fshatra për të garantuar kualitetin dhe afrimin e tyre me afatin e përfundimit.

Në fund të vizitës, z.Resul Fetahu shprehu falënderime për përkushtimin dhe punën e ekipit të tij dhe inkurajoi të gjithë ata të vazhdojnë të punojnë me të njëjtën energji dhe vendosmëri për të arritur qëllimet e përcaktuara. Ai theksoi se qeveria lokale është e angazhuar për të siguruar mirëqenie dhe zhvillim të qëndrueshëm për të gjithë banorët e komunës së Dragashit.

Vizita e sotme e z.Resul Fetahu, z.Qamil Kolloni dhe z.Sabahat Hasani në fshatin Kuk dhe fshatin Bresanë shënoi një hap të rëndësishëm drejt përmirësimit të infrastrukturës në këto zona dhe dëshmon përkushtimin e qeverisë lokale për të ndërtuar një komunitet të fortë dhe të zhvilluar. /OpojaNet/

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-
Merr lajmet me njoftim OK Jo faleminderit