Jemi në fund të Prillit, të reshurat në Dragash janë me borë

Opoja.net Opoja.net Opoja

Dragashi është një qytet në Kosovë, i cili gjendet në malet e Sharrit.

Kjo zonë ka një klimë të ftohtë dhe të lagësht në prill, prandaj mund të ketë bora. Në përgjithësi, temperatura mesatare në Dragash në prill është mes rreth 2 °C dhe 10 °C.

Nëse dëshironi të vizitoni këtë zonë në këtë kohë të vitit, duhet të jeni të përgatitur për kushte të ftohta dhe të lagështa dhe të vishni rrobat e duhura për të mbrojtur veten nga kushtet e vështira të motit.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-