Opoja.net

“Jeta në Kosovë” ndan mirënjohje për kryetarin Shabani

“Jeta në Kosovë” ndan mirënjohje për kryetarin Shabani

Bazuar në bashkëpunimin e treguar deri me tash dhe gadishmerinë për pjesëmarrje në emisionin “Jeta në Komunë” si dhe për informimin e drejtë të qytetarëve për qeverisje të mirë dhe llogaridhënje përmes këtij emisioni, kryetari i komunës së Dragashit Shaban Shabani është nderuar me mirënjohje nga Kallxo.com, përkatësisht “Jeta në Kosovë”

Kryetari Shabani ka falenderuar gazetarën Jeta Xharra dhe ekipin e saj për bashkëpunimin, interesimin dhe informimin e qytetarëve të komunës sonë. Gjithashtu ai theksoi se bashkëpunimi me mediat është prioritet yni sepse ato ndikojnë drejtpërdrejtë në avansimin e demokracisë dhe transparencës para qytetarëve tanë.

Aktivitetet për nder të Epopesë së UÇK-së

Opoja.net

DKA në Dragash ndanë mirënjohje për mësimdhënësit e pensionuar

Opoja.net

U zhvillua edicioni i dytë i garës ndërkombëtare të skijimit “Dardania Cup”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net