Opoja.net

Ka ndërruar jetë Hoxha Rexhep Elmazi

Opoja

KA NDËRRUAR JETË HOXHA: Rexhep Elmazi (1957-2019)

Pasditen e sotme, morrëm lajmin që ka ndërruar jetë hoxha Rexhep Elmazi.

Ka lindur në Bresanë më 1957. Mësimin fillor e kreu në vendlindje. Ndërsa të mesmen, në medresenë “Alauddin”, Prishtinë, gjatë viteve 1973-1978. Disa vite punoi në shkollën fillore “28 Nëntori”, në Bresanë. Gjatë asaj periudhe shërbeu për Ramazan në Shtupeq të Pejës dhe në disa lagje në Bresanë.

Nga viti 1999 punoi në detyrën e muezinit, në xhaminë e vjetër “Mehmet Kuklibeu” në Bresanë, kurse nga viti 2002-2009 e kryente edhe detyrën e imamit të dytë. Këtyre dy viteve të fundit, për shkak të sëmundjes që e kaploi, deklaroi se nuk është në gjendje të mirë shëndetësore, për atë edhe vendosi që të mos e vazhdojë punën më tutje.

Lusim Allahun xh.sh. që haxhi Rexhepin ta mëshirojë dhe ta shpërblejë me xhenetin Firdeus. Varrimi i tij do të bëhet nesër, e diel, 02.06.2019 pas namazit të drekës në Bresanë. Namazi i xhenazes së tij do të falet te xhamia e vjetër.

Autor: Kasam Muhameti

Mos i humb

Nëntë kandidatë nga Opoja, prej tyre vetëm një grua! (Lista)

Opoja.net

Fillon ndryshimi i premtuar i qytezës së Dragashit!

Opoja.net

Vendet e Dragashit që do të mbeten pa rrymë

Opoja.net

Thellohet bashkëpunimi i shkollës “Fetah Sylejmani” të Dragashit dhe “Qazim Shehu” nga Shtiqëni i Kukësit

Opoja.net

Sot është mbajtur pjesa e dytë e afatit të dytë të Testit të Maturës në komunën e Dragashit

Kushtrim Guraj

Ramush Haradinaj vizitoi kompaninë “Meka” në Plavë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net