Ka ndërruar jetë mësimdhënësi i SHFMU “Ulina” në Kosavë, Samet Halimi

Opoja
Ka ndërruar jetë mësimdhënësi i SHFMU “Ulina” në Kosavë, Samet Halimi
Telegram Ngushëllimi
Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të mësimdhënësit Samet Halimi, mësimdhënës në Shfmu “Ulina” në Kosavë .
Mësimdhënësi Halimi dha kontribut të madh në arsimin fillor, si njeri i respektuar dhe i përkushtuar ndaj punës në mësimdhënie dhe në ngritjen dhe zhvillimin e Shfmu “Ulina” në Kosavë.
Në emër të Drejtorisë Komunale të Arsimit në Dragash i shpreh ngushëllime të sinqerta familjes, të afërmve, miqve dhe Shfmu “Ulina” në Kosavë !
Vloran Cenaj , drejtor i arsimit në Dragash
Dragash
12 tetor 2020

Ministri i Infrastrukturës Arban Abrashi përcolli nga afër punimet e rrugës Tyrbe-Zaplluxhe

Fisnik Guri

Komuna e Dragashit ribëhet me Stacion Meteorologjik

Opoja.net

Komuna e Dragashit renditet e pesta në Kosovë për nga numri i librave, ndërsa e nënta për nga numri i lexuesve në bibliotekën e qytetit

Fisnik Guri
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net