Opoja.net

Kablloja optike le të dëmtuar rrugën Dragash – Prizren (Video)

Kablloja optike le të dëmtuar rrugën Dragash – Prizren (Video)

Për një kabllo optike, e cila u vendos në rrugë, rruga kryesore Dragash – Prizren po e vështirëson trafikun.

Për instalimin e kësaj kablloje optike, njëherë vështirsuan qarkullimin në rrugët rajonale në Komunën e Dragashit, pastaj edhe rruga kryesore Dragash – Prizren është në gjendje të njëjt. Edhe pse kjo rrugë është më shumë kthesa edhe shikueshmëria është e kufizuar.

Dëmtimet e rrugës përfshijnë një pjesë të madhe rrugore, ndërsa pjesa ku është futur kablloja ka mbetur e dëmtuar dhe paraqet rrezik për automjetët.

Drejtuesit e automjeteve kanë mbetur të habitur se si organet kompetente nuk po intervenojnë që të kthehet rruga në gjëndjen e mëparshme.

“Kush do të jep llogari Komuna, ministria apo dikush tjetër, si gjithmonë populli i shkret i paguan faturat ” është shprehur njëri nga drejtuesit i cili inqizoi këto pamje.


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net

DKA në Dragash, sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net