Opoja.net

Kërkohet plaku nga Brruti – Ka probleme me harresën!

Opoja
Kërkohet plaku nga Brruti – Ka probleme me harresën!

Plaku, Ismail Halimi, nga fshati Brrut i komunës së Dragashit, 84-vjeç, po kërkohet ende nga bashkëfshatarët e tij dhe deri në këtë çast nuk është gjetur.

Sipas asaj që i thanë redaksisë sonë banorët e këtij lokaliteti, ai është larguar nga fshati rreth orës 19:00 dhe po konsiderohet si i humbur.

Luten të gjitha ata që kanë mundur ta rastisin, ta njoftojnë familjen (044 346 510), ndërkohë që banorët e fshatit Brrut ende janë duke e kërkuar në drejtim të maleve, nëpër të cilat kalon rruga e re, Brrut – Trokan. /Radio Sharri Dragash/

Loading...

Mos i humb

178 raste të reja me koronavirus në Kosovë, 1 rast në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm

Opoja.net

Rifillon shqyrtimi ndajë deputetit Adem Hoxha, i akuzuar për sulm dhe kanosje

Opoja.net

Dënohet me gjobë i akuzuari që pranoi fajësinë për përdorim të paautorizuar të narkotikëve

Opoja.net

“COVID-19 nuk ekziston”, lufta me dezinformata nga Rusia dhe Kina dhe pasojat për Kosovën

Opoja.net

Gazetari ynë po e mposht virusin Covid-19!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net