Opoja.net

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi në Dragash ka mbajtur mbledhjen e rradhës të këtij viti

Gjatë këtij takimi në veçanti është biseduar rreth gjendjes së sigurisë në këtë komune e cila është vlerësuar si e qetë dhe stabile.

Komandanti i stacionit të policisë Shaqir Uka, gjatë takimit të KKSB-së ndër tjerash me theks të veçantë ka folur për gjendjen e sigurisë në këtë komunë. Ai tha se gjendja e sigurisë në Komunën e Dragashit, ka qenë stabile dhe ka falënderuar qytetarët për bashkëpunimin e mirë me policinë e Kosovës.

585

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Edhe përkundër ardhjes së shumë bashkëatdhetarëve dhe fluksit të madh të makinave gjendja në komunikacion është nëne kontroll.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net