Këto janë rregullat në oborrin e shkollës, brenda shkollës dhe në klasë

Opoja
Këto janë rregullat në oborrin e shkollës, brenda shkollës dhe në klasë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës, përmes tri videove informuese ka prezantuar rregullat me rastin e fillimit të viti shkollor 2020/2021, të cilat kanë për qëllim mbrojtjen e fëmijëve dhe nxënësve nga përhapja e pandemisë Covid-19.

Në këto video prezentohen rregullat brenda oborrit të shkollës, rregullat brenda shkollës dhe rregullat në klasa në kushtet e pandemisë.

Sipas udhëzuesit të Ministrisë së Shëndetësisë dhe rekomandimeve të IKSHPK-së, vendosja e maskës për nxënësit është e obligueshme gjatë gjithë kohës.

Andaj këshillohen prindërit dhe mësimdhënësit t’i informojnë fëmijët dhe nxënësit që t’i përmbahen këtyre rregullave për mbrojtjen e shëndetit të tyre, të personelit arsimor dhe të familjarëve të tjerë./tvprizreni.info/

Rregullat në oborrin e shkollës:

Rregullat në brenda shkollës:

Rregullat në klasë:

Mungon i pandehuri, shtyhet seanca për mashtrim të qytetarëve me anë të “Instagramit”

Opoja.net

Hapen shkollat, nxënësit me maska (VIDEO)

Opoja.net

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm (Video)

Opoja.net

Gati një muaj nga nisja (dhe ndërprerja) e punimeve në ndërtimin e urës në lagjen Duraj!

Opoja.net

Monitorohen nga afër shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

71 raste të reja me Covid-19 në Kosovë, 2 raste nga Dragashi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net