Opoja.net

Kjo është pyetja që nuk kishte përgjigje të saktë në testin e arritshmërisë

Nxënësit që iu nënshtruan testit të arritshmërisë mund të kenë më pak pikë – pa fajin e tyre.

Kjo pasi cilado nga disa përgjigje që janë rrumbullakuar është e pasaktë.

E këtë e vërejti gjeografi, Betim Sherifi, që për këtë dha sqarime në rrjetin social facebook.

Megjithatë në Ministrinë e Arsimit janë në dijeni për gabimin e përvjedhur në test.

”Çdo gabim që gjendet në test ne prapë para publikimit të rezultateve bëjmë analizën e çdo kërkese dhe shohim se nëse një detyrë nuk funksionon e kontrollojmë dhe nëse ajo pyetje ka gabime atëherë anulohet ajo pyetje nga testi”, tha Drejtori për Divizion, Standarde dhe Vlerësim, Fatmir Elezi,

Për këtë gabim nxënësit nuk do të penalizohen.

Katër vatra të zjarrit janë aktive në Kosovë

Opoja.net

Përhapja e zjarreve në Kosovë, kjo është vatra më serioze

Opoja.net

Kurti: Mërgata, pjesë thelbësore e zhvillimit të qëndrueshëm

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
 
NA NDIQENI
Send this to a friend