Komisioni i Maturës Shtetërore publikon rezultatet e maturës shtetërore

Opoja
Komisioni i Maturës Shtetërore publikon rezultatet e maturës shtetërore

Sot Ministria e Arsimit dhe Shkencës së Kosovës ka publikuar rezultatet e testit të maturës shtetërore në nivel vendi.

Rezultatet pritet t’i marrin edhe nxënësit e Shkollës së Mesme të Lartë “Ruzhdi Berisha” në Dragash.Opoja.net

 

100 bursa për studentë nga Komuna e Dragashit që studiojnë në universitetet publike të Kosovës

Fisnik Guri

DKA në Dragash pas intervistës me gojë shpall rezultatet për mësues klasor me kohë të caktuar në SH.F.M.U “Sezai Surroi”-Zym

Fisnik Guri

Veseli në Bresanë të Dragashit, zbulon pllakën me emrat e luftëtarëve të UÇK-së

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net