Opoja.net

Komuna e Dragashit, 24 orë pa energji elektrike

Lajme Opoja

Dragash, 07 Maj 2015 -Janë bërë 24 orë pa energji elektrike në Komunën e Dragashit. Rryma është ndërprerë dje në ora 17:00 dhe deri më tani ka mbetur e tillë, KEDS-i nuk ka arritur për ta rregulluar.

Sipas banorëve , ndërprerjet e energjisë elektrike janë të shpeshta në zonë sa herë ka reshje shiu. Ata thonë së janë pagues të rregullt të faturave të energjisë dhe se asnjë nga fshatrat e tyre nuk është penalizuar për mos pagesë, ndaj nuk e meritojnë ndëshkimin. 

Korporata Energjitike ka thënë së problemi është në relacionin Zhur-Dragash, ndërsa nuk ka arritur edhe pas 24 orëve për ta rregulluar atë. Kush do të mbajë përgjegjësi për këtë mbetët të shihet ? (Opoja.net)

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

 

 

Tri klasë model për parafillorët në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net