Opoja.net

Komuna e Dragashit pretendon se ka bërë revolucion, por nuk e di si shkruhet kjo fjalë

Opoja
Komuna e Dragashit pretendon se ka bërë revolucion, por nuk e di si shkruhet kjo fjalë

Komuna e Dragashit ka publikuar disa fotografi të SHFMU “Fetah Sylejmani” në Dragash, ku tregohen investimet që janë bërë në këtë objekt shkollor. Këto investime ajo i ka konsideruar si “revolucion në aspektin pozitiv”.

Por ajo që bie në sy është se fjala ‘revolucion’ është shkruar gabim, si ‘revulucion’. Më poshtë po ju sjellim postimin e plotë të Komunës së Dragashit në faqen e saj në Facebook:

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net

Dy raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni

Në moshën 86-vjeçare ka ndërruar jetë Shaban Mejzini

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net