Komuna e Dragashit synon të fitohet Grantin e Performancës për zhvillim kapital dhe përmirësim të Shërbimeve Publike

Opoja.net Opoja.net Opoja

Sot, në sallën e Asamblesë Komunale, u zhvillua një takim konsultativ i Qeverisë Lokale me zyrtarët komunalë të përgjegjshëm për raportimin lidhur me Grantin e Performancës. Ky grant është një instrument financiar që ndihmon komunat në realizimin e projekteve kapitale dhe përmirësimin e performancës në shërbimet publike.

Në takim u trajtuan çështjet e lidhura me ecurinë dhe mënyrën e raportimit për Grantin e Performancës. Diskutimet u fokusuan në identifikimin e sfidave dhe përgjegjësive në procesin e sigurimit të transparencës dhe efikasitetit të përdorimit të fondeve të grantit. Zyrtarët komunalë ndanë përvojat dhe vështirësitë e përballura gjatë viteve të kaluara në lidhje me këtë proces.

Në veçanti, u theksua rëndësia e bashkërendimit të përpjekjeve të të gjithë zyrtarëve komunalë për të tejkaluar sfidat dhe për të siguruar që projekte të suksesshme të realizohen përmes përdorimit të këtij granti. Përfaqësuesit e Komunës së Dragashit shprehën synimin e tyre për të qenë ndër komunat fituese të Grantit të Performancës edhe në këtë vit. Ata besojnë se ky grant do të ndihmojë në përmbushjen e objektivave të tyre për zhvillim dhe përmirësim të shërbimeve për qytetarët.

Në një periudhë kur financimet publike janë të kufizuara, ky takim dhe synimi i komunës për të fituar Grantin e Performancës tregon përkushtimin e tyre për të përmirësuar infrastrukturën dhe shërbimet publike në territorin e tyre.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-
Merr lajmet me njoftim OK Jo faleminderit