Konkurs për gazetarë në Opoja.net

Shpallje & Njoftime

Redaksia e portalit “Opoja.net” shpall KONKURS

Për një gazetarë  për lajmet dhe ngjarjet nga Komuna e Dragashit.

Kandidati duhet të dorëzojë një CV, dëshmi të përvojës së tij dhe referenca eventuale.

Aplikacionin për punsim mund ta plotësoni online përmes këtij linku: http://www.opoja.net/mundesi-punsimi

Dokumentet duhet të dorëzohen në adresat elektronike: info@opoja.net .

Do të ftohen për intervistë vetëm të paraqiturit e përzgjedhur.

Konkursi mbetet i hapur deri më 1 nentorë. (Opoja.net)

Rezultati i testit me shkrim për mësues klasor në fshatin Blaç dhe Kuk

Opoja.net

Rezultati i testit me shkrim për mësues klasor në shkollën “Shaban Shabani” Plavë

Opoja.net

KONKURS- i rregullt: Për plotësimin e vendeve të lira të punës në arsim

Opoja.net

Të enjten Kukësi nderon Demir Reshitin

Opoja.net

Ushqimet më të mira në vend

Opoja.net

MOBILERIA “ COLI DEKOR”, FAL FUNKSIONIMIT TË SUSKESSHËM, HAPI EKSPOZITUREN E SAJ TË RE NË BREZNE TË DRAGASHIT

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net