Opoja.net

Konkurs për redaktor në Opoja.net

Redaksia e portalit “Opoja.net” shpall KONKURS

Për një redaktor/e dhe një prantikant/e për lajmet dhe ngjarjet nga Komuna e Dragashit.

Kandidatët duhet të dorëzojnë një CV, dëshmi të përvojës së tyre dhe referenca eventuale.

Aplikacionin për punsim mund ta plotësoni online përmes këtij linku: http://www.opoja.net/mundesi-punsimi

Dokumentet duhet të dorëzohen në adresat elektronike: info@opoja.net dhe redaksia@opoja.net

Do të ftohen për intervistë vetëm të paraqiturit e përzgjedhur.

Konkursi mbetet i hapur deri më 1 gusht. (Opoja.net)


 

Shpallje për vende të lirë pune në Dragash

Opoja.net

Rezultati i testit me shkrim për mësues klasor në fshatin Blaç dhe Kuk

Opoja.net

Rezultati i testit me shkrim për mësues klasor në shkollën “Shaban Shabani” Plavë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net