Opoja.net

Kosova bëhet me Inspektoratin e Trashëgimisë Kulturore

Në kabinetin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot zyrtarisht do të konstituohet Inspektorati i Trashëgimisë Kulturore.

Ky organ inspektues në fushën e trashëgimisë kulturore parashihet me aktet normative që rregullojnë këtë fushë dhe themelohet për herë të parë si pjesë e veçantë e strukturës organizative të Ministrisë.

563

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net