Kryetari i Komunës Bexhet Xheladini takohet me Zv.Ministrin e Zhvillimit Rajonal për Projekte Financimi

Opoja.net Opoja.net Opoja

Bexhet Xheladini, kryetari i Komunës së [emri i komunës], zhvilloi një takim të rëndësishëm me zëvendësministrin e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, z.Ali Tafarshiku. Në këtë takim, z. Xheladini u informua për projektet që janë të financuara nga Ministria e Zhvillimit Rajonal, si dhe detajet mbi mënyrën e aplikimit dhe procedurat për përfundimin e këtyre projekteve.

Një lajm i veçantë është se Ministria e Zhvillimit Rajonal subfinancon një projekt infrastrukturor në komunën tonë me një vlerë prej 60 mijë eurosh. Pas publikimit të thirrjeve për financim nga Ministria, Komuna jonë është e përfshirë në një konkurrencë të ashpër, duke garuar me dy projekte të tjera.

Ky takim shpalosi angazhimin e autoriteteve lokale në përmirësimin e infrastrukturës në komunën tonë dhe bashkëpunimin e tyre me autoritetet qendrore për të siguruar zhvillim të qëndrueshëm dhe avancim të qartë drejt qëllimeve të përbashkëta. Kjo shpreh angazhimin e qeverisë për të përmirësuar cilësinë e jetës dhe mundësitë e qytetarëve të komunës [emri i komunës].

Projekti infrastrukturor i subfinancuar nga Ministria e Zhvillimit Rajonal është një hap i rëndësishëm drejt përmirësimit të infrastrukturës së komunës, duke ndikuar në përmirësimin e kushteve të jetesës dhe zhvillimin e qëndrueshëm të rajonit. Përfaqësuesit e komunës janë të vendosur të përdorin të gjitha burimet dhe ekspertizën e tyre për të siguruar fitoren e merituar në këtë konkurrencë dhe për të realizuar projektin me sukses.

Ky lajm shpall një hap pozitiv drejt zhvillimit të komunës sonë dhe thekson përkushtimin e autoriteteve lokale dhe qeverisë qendrore për të ndërtuar një infrastrukturë të fortë dhe të përmirësuar, duke shërbyer interesave të qytetarëve dhe duke kontribuar në rritjen e rajonit tonë.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.




- Reklama-
- Reklama-
Merr lajmet me njoftim OK Jo faleminderit