Opoja.net

Kryetari i komunës së Dragashit Shaban Shabani vazhdon me realizimin e kërkesave të qytetarëve

Kryetari i komunës së Dragashit Shaban Shabani vazhdon me realizimin e kërkesave të qytetarëve.

Vazhdon investimi në infrastrukturën rrugore:
Rruga që e lidh Dragashin me Prizren dhe rajonin ka pritur 21 vite, deri sa erdhi kryetar komune Shaban Shabani, i cili e realizojë këtë projekt kapital për komunën duke ia shtuar edhe një korsi më shumë.

Po ashtu edhe rruga Zapluxhë-Tyrbe është në fazën përfundimtare dhe pritet të nis puna edhe në rrugën Dragash-Brod.
Përpos infrastrukturës rrugore është investuar edhe në stadiumet shkollore dhe hapja e trotuareve në ato vende ku ekzistojnë mundësitë.

Në shkollën fillore “Sezai Surroi” në fshatin Bellobrad, është bërë një zgjidhje për ruajtjen e shëndetit të nxënësve, me hapjen e trotuarit, ku frekuentojnë për çdo ditë nxënësit e kësaj shkolle.

Po punojmë me tempo të jashtëzakonshme sepse qëllimi ynë është plotësimi i të gjitha kërkesave të qytetarëve dhe gjithë asaj që e kemi premtuar përmes “KONTRATËS” tonë me banorët e Dragashit, konstaton Shaban Shabani.

Në vazhdim ju sjellim pamjet e reja të asfaltimit të rrugës Zapluxhë-Tyrbe.
Stadiumit të shkollës fillore “Ilmi Bahtjari” Blaq.

Trotuari i shkollës fillore “Sezai Surroi” Bellobrad.

575

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net