Kryetari i Komunës së Dragashit, z.Bexhet Xheladini, inspekton punimet e urës së re në Qollopek

Opoja.net Opoja.net Opoja

Sot, kryetari i Komunës së Dragashit, z.Bexhet Xheladini, shoqëruar nga mbikëqyrësi i punimeve dhe zyrtarë të ekzekutivit lokal, kryen një inspektim të punimeve në urën e re të fshatit Qollopek.

Ky inspektim vjen gjatë fazës së betonimit të kësaj urëje të rëndësishme për komunitetin lokal.

Kjo inisiativë rrit shpresën për përmirësimin e infrastrukturës së fshatit dhe siguron që banorët do të kenë akses më të lehtë nëpër këtë zonë të bukur të Dragashit. Kryetari Xheladini shprehu përkushtimin e komunës për ndërtimin e infrastrukturës cilësore për qytetarët e saj dhe premtoi vazhdimin e përpjekjeve për zhvillimin e komunitetit lokal.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-