Kryetari i Komunës, Shaban Shabani uron ditën e Boshnjakëve

Opoja.net Opoja.net Opoja
Kryetari i Komunës së Dragashit Shaban Shabani me rastin e Ditës së Boshnjakëve uron :
“Më lejoni që në emrin tim dhe në emër të administratës komunale t’u përcjell urime të sinqerta me rastin e festës dhe t’u uroj festë të këndshme. T’u uroj shumë shëndet, sukses, mirëqenie dhe prosperitet!
Mbetemi të përkushtuar në afirmimin e kulturës, veçantitë dhe traditat e secilës bashkësi në vendin tonë dhe në këtë kuptim edhe në kujdesin për integrimin e mëtejshëm të boshnjakëve në shoqërinë e vendit”.
Gradonačelnik opštine Dragaš Shaban Shabani, povodom Dana Bošnjaka:
Dozvolite mi da u moje ime i u ime opštinske uprave uputim iskrene čestitke povodom praznika i poželim vam sretan praznik. Želim vam dobro zdravlje, uspeh, blagostanje i prosperitet.
I dalje ostajemo posvećeni afirmaciji kulture, posebnosti i tradicije svake zajednice u našoj zemlji i u tom smislu brizi za dalju integraciju Bošnjaka u društvo naše zajedničke države.
/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-